Gå til innhold

Eiendomsmeglere som kjenner Lindeberg

Våre eiendomsmeglere har solgt leiligheter, rekkehus og eneboliger på Lindeberg og i områdene rundt i mange år. Vi har lang erfaring og kjenner boligene og menneskene her godt. Ikke minst vet vi hvor godt det er å bo her! Vi hjelper deg med å selge din bolig og svarer deg på spørsmål om verdivurdering, gjøre boligen klar for visning eller andre ting du lurer på. 

Vi kan turløypene i østmarka, vet hvilken butikk du bør gå i for å få det beste brødet, og ikke minst kjenner vil til kollektivmulighetene og hvilke skoler og barnehager du sogner til ut fra hvilken adresse du har. Vår lokalkunnskap parret med landets største boligkjøperregister og sannsynligvis bransjens beste boligmarkedsføring gjør oss til et naturlig valg om du skal selge bolig på Lindeberg.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs