Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner St. Hanshaugen

Våre eiendomsmeglere på St. Hanshaugen har lang erfaring med å selge og kjøpe boliger i Oslo. Vi har god kjennskap til området og kan stille med nyttig informasjon og veiledning til hva du måtte trenge rundt bolighandel.

Her på “Haugen” er det kort vei til parken, alle typer butikker, kaffebarer, restauranter og andre servicetilbud. Og fra vårt kontor her har vi god oversikt over boligmarkedet i Oslo. Spesielt godt kjenner vi området på og rundt St. Hanshaugen. Spør oss gjerne om konsertene i parken, nærmeste kaffebar eller om barnehagedekning, skoler og idrettslag i bydelen. Våre meglere er utstyrt med bransjens beste verktøy for markedsføring av bolig, blant annet Norges største boligkjøperregister. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs