Askim

A.B. Aarstensgt. 2 , 1830 ASKIM

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere med god kjennskap i Indre Østfold

Skal du selge bolig, kjøpe bolig eller har spørsmål rundt verdivurdering eller annet – ta gjerne kontakt med oss!

Eiendomsmeglere med god lokalkunnskap og erfaring sitter klare for å hjelpe deg med salg og kjøp av bolig i Askim eller nabokommunene Spydeberg, Skiptvet eller Hobøl. Indre Østfold har opplevd en rivende utvikling de siste årene, både når det gjelder etablering av næringsvirksomhet og utbygging av boligområder. 

I DNB Eiendom selger vi ikke bare boligen, men også området. Spør oss om nærmeste barnehage, tryggeste skolevei, idrettslag og andre aktivitets- og servicetilbud. Våre meglere har lang erfaring fra salg av eiendom i Indre Østfold. Vi hjelper deg med verdivurdering og alt innen salg og kjøp av bolig.  Med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister er vi et trygt valg når du skal selge bolig!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste