Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Moss

Skal du selge bolig, kjøpe bolig eller har spørsmål rundt verdivurdering eller annet – ta kontakt med oss i DNB Eiendom Moss. Våre eiendomsmeglere hjelper deg med alt innen salg av din bolig fra en verdivurdering til å gjøre boligen din klar for visning og deretter solgt. I DNB Eiendom strekker vi oss lenger for å bli kjent med kunden og deres behov slik at vi sammen kan oppnå ønsket resultat. 

Beliggenheten gjør at mange vurderer å gjøre Moss til sin nye hjemkommune. Her ved Oslofjordens østside, midtveis mellom Oslo og Sverige og med fergeforbindelse til Horten i Vestfold er det godt å bo. Legg til gode vei- og togforbindelser, et mangfoldig industri- og handelsmiljø, frodig kulturliv og rikelig med muligheter for sport og friluftsaktiviteter, så forstår du hvorfor stadig flere velger å bosette seg her.

Stor tilflytting betyr høy aktivitet på boligmarkedet i området. Det krever at vi som eiendomsmeglere følger ekstra godt med, ikke bare når det gjelder alle typer boliger, men også nybygg, fritidseiendommer og tomter. God lokalkunnskap om de lokale forholdene, fra Son i nord til Saltnes i sør, kombinert med markedets beste markedsføring gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge bolig i Moss.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs