Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Haugesund

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger og fritidseiendommer i og omkring Haugesund, fra det urbane til det landelig, i innland og ved sjøen. Skal du selge bolig eller hytte, hjelper vi deg med prosessen og besvarer spørsmål du måtte ha rundt bolighandel. Våre meglere hjelper med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Byen vår med de lange fiskeri- og skipsfartstradisjonene har i løpet av de siste tjue årene befestet sin posisjon som handelssenter for Haugalandet og den sørlige delen av Sunnhordland, og er således det naturlige sentrum for rundt 100.000 innbyggere. Det forklarer hvorfor Haugesund har et langt større utvalg av butikker, kafeer og utesteder enn byens størrelse skulle tilsi.

Vår lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste opplegg for markedsføring av eiendom gjør oss til et trygt valg.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs