Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Sandnes!

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring medå selge bolig og fritidsbolig her i Sandnes og kjenner hver krok av byen vår. Vi har også gode erfaringer med fritidsboliger i Sirdal, Gilja og innover mot Hommersåk og Høle. Vi hjelper deg med alt innen bolighandel og svarer på spørsmål du måtte ha rundt prosessen. Våre meglere assisterer deg med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Tilflyttingen hit har vært en av de største i landet de siste tiårene og ikke uten grunn, her er mange spennende arbeidsplasser og ikke minst mange flotte boområder. 

Fra vår avdeling i Sandnes har vi god oversikt over boligmarkedet i Sandnes/ Stavanger/Ålgård-regionen. At vi samtidig tilbyr bransjens bredeste markedsføring av boliger, både på på trykk, web og mobil, gjør oss til en enda sterkere samarbeidspartner, enten du skal kjøpe eller selge. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs