Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Stavanger 

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av boliger og hytter i Stavanger. Vi er lokalisert midt i Stavanger sentrum og sitter klare til å hjelpe deg med å selge bolig eller eiendom. Vi kjenner sentrumsområdene Storhaug, Våland, Eiganes og Tasta som vår egen bukselomme, og vi har også gjort mange vellykkede boligsalg i de ytre sentrumsområdene av byen. Våre meglere hjelper deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Sammen med nabokontorene i Sandnes og Sola utgjør vi en stor ressurs for deg som skal kjøpe eller selge bolig her i området, også i helt nye boligprosjekter. God lokalkunnskap, kombinert med bransjens kanskje beste markedsføring, gjør oss til et naturlig valg.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs