Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Trondheims største bydel

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av eiendom i Trondheim Syd; i Heimdal, Saupstad, Flatåsen, Kattem, Tiller, Sjetnemarka eller Kroppanmarka. Vi hjelper deg med å selge bolig eller eiendom og har god kjennskap til Trondheim Syd.

Våre meglere har også solgt mye i utenforliggende strøk som Klæbu, Melhus og Skaun. Studentbyen Trondheim opplever en positiv tilvekst av flere tuse studenter hvert år, noe som også setter preg på boligmarkedet, og etterspørselen etter sentrumsnære leiligheter er stor.

Fra vårt kontor i Heimdal har vi god oversikt over eiendomsmarkedet i hele Trondheim, men spesielt Heimdalsområdet og Trondheim Syd. Lokalkunnskap, kombinert med bransjens bredeste markedsføring av eiendom gjør oss til et naturlig valg når du trenger en eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs