Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Telemark

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av alle typer boliger her i byen, vi kjenner boområdene både i sentrum og sørover langs Skienselva mot Porsgrunn, gjennom de rike jordbruksområdene i Gjerpen øst for sentrum, til de skogkledde åsene i nord og vest. Våre meglere hjelper deg med å selge boligen din og svarer på alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

 Fra Skien er veien kort til fjord, fjell og friluftsliv. Her er det dessuten gode vei-, tog- og bussforbindelser til resten av Østlandet, og det går daglig fly til Trondheim, Bergen og Stavanger fra Skien Lufthavn, Geiteryggen.

God lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et naturlig valg enten du skal kjøpe eller selge eiendom i Skiensområdet.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs