Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Harstad

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av eiendom her i Harstad, Nord-Norges tredje største by. Skal du kjøpe eller selge bolig, kan vi hjelpe deg med prosessen. Våre meglere kan gi deg nyttig informasjon om alt fra verdivurdering til hvordan du skal få boligen klar for visning.

Vi er stolte av å kjenne byen som bygget seg opp rundt verftsindustrien og i er dag et viktig trafikknutepunkt, administrasjons- og skolesenter i Sør-Troms. Her er det mange spennende arbeidsplasser og fine boområder.

Vi selger flere boliger i Harstad enn noen andre, og våre erfarne meglere står klare til å dele sine erfaringer og kunnskap med deg, enten du jakter på drømmeboligen eller vurderer å selge den du har. Med bransjens beste verktøy for markedsføring av eiendom, gir vi deg det beste utgangspunktet for en trygg og god bolighandel!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs