Nybygg

Derfor selger vi flest nye boliger i Norge

Tekst: Øivind Skorve, 26.6. 2020, Foto: Stig B. Fiksdal/DNB

I DNB Eiendom Nybygg får du en langsiktig samarbeidspartner med fokus på spisskompetanse i alle ledd i boligprosessen. Det er gull verdt for deg som utbygger.

- De siste årene har vi jobbet systematisk med å samle all kompetanse og erfaring vi har om alle faser boligprosessen. Det gjelder hele spekteret fra tomtekjøp til kjøperne står med nøkkelen i hånda, sier Jørn Are Skjelvan, leder for DNB Eiendom Nybygg.

Med bakgrunn i dette arbeidet har selskapet etablert et eget nasjonalt kompetansesenter som bistår alle meglerteamene i klargjøring og rigging av prosjektene fram mot salgsstart. Dette både avlaster og kvalitetssikrer lokal prosjektmegler i viktige faser av prosjektet, eksempelvis salgsprospektet, kontrakter, garantier, overtakelse og oppgjør.

Verktøykassen vi har i dag er helt i toppen av det som kan leveres

- Verktøykassen vi har i dag er helt i toppen av det som kan leveres, sier Skjelvan. Vi er også helt i førersetet når det gjelder markedsføring, blant annet med det digitale annonsekonseptet Smart Solgt, som komplettert med digital markedsplan fra markedsbyråer sannsynligvis er det som genererer flest nye relevante interessenter til prosjektene i hele i bransjen.

 

Solid og landsdekkende aktør

DNB Eiendom Nybygg er dessuten den eneste aktøren innen prosjektsalg som har egeneide kontorer fordelt over hele landet. Det gir en unik mulighet for kunnskapsdeling mellom kontorene som nå er satt i system.

- Meglerne våre har både bred kompetanse og solid lokalkunnskap, og i de store byene har vi dedikerte prosjektmeglere som kun har fokus på nybyggsalg. Som utbygger kan du derfor være trygg på at du får en svært kompetent, kunnskapsrik og fokusert samarbeidspartner som har spesialister i alle ledd av salgsprosessen, sier Skjelvan.

Som utbygger kan du være trygg på at du får en svært kompetent, kunnskapsrik og fokusert samarbeidspartner


- At vi aktivt deler innsikt og kompetanse på tvers av landsdelene, gir oss unik førstehåndskunnskap om hva som fungerer i de ulike byene og tettstedene. På denne måten kan vi fange opp trender lenge før de sprer seg videre, og tilpasse dem lokalt til fordel for utbyggere og kjøpere.

Skjelvan mener denne arbeidsmodellen er en av de viktigste årsakene til at DNB Eiendom Nybygg selger stadig flere nye boliger og er det mestselgende prosjektmeglerselskapet i Norge.

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre lokale nybygg-avdelinger? Klikk her

 

Størrelsen gir fordeler

DNB Eiendom Nybygg er, som navnet tilsier, en del av Norges største finanskonsern. Skjelvan mener dette gir både utbyggere og privatkunder flere viktige fordeler, spesielt med tanke på finansiering.

- Samspillet mellom eiendom og bank er verdifullt både for oss og kundene. Vi vet hva markedet ønsker og har økonomi og gjennomføringskraft til å tilby dette. Banken har eksempelvis etablert et eget nybygglån for de som ønsker å kjøpe ny bolig, hvor alle som kjøper ny bolig av oss er garantert bankens laveste rente tilsvarende grønt boliglån.

Samspillet mellom eiendom og bank er verdifullt både for oss og kundene

Våre kolleger i DNB Eiendom bistår interessentene med rask verdivurdering og etter hvert salg av deres gamle boliger.

- Mot utbyggerne er DNB Bank naturligvis en viktig aktør med tanke på byggelån. Vi har også et godt samarbeid med DNB Næringsmegling som har pulsen på tomtemarkedet, og tipser oss om interessante tomter som kan være aktuelle for etablering av nye boliger, sier Skjelvan.

Her finner du oversikt over våre lokale nybygg-avdelinger