Gå til innhold

Jobbe hos oss?

DNB Eiendom er et av Norges eldste og største meglerselskap –  vi trenger alltid dyktige meglere på laget. Du finner en oversikt over våre ledige stillinger her. 

Erfarne meglere

Du har kunnskapen og erfaringen. Hos oss kan du bruke begge deler – og gjøre en solid karriere

Erfarne meglere som søker jobb i DNB Eiendom vil gjerne noe nytt og noe mer. Det får de hos oss. DNB Eiendom har store ambisjoner for eiendomsmeglerfaget, og vi kan tilby deg fleksibilitet og gode utviklingsmuligheter.

Eiendomsmeglere som kommer til oss fra stillinger hos andre meglere, vil raskt oppleve at både navnet vårt og samarbeidet med Norges største finanskonsern, DNB, umiddelbart gir en bred kontaktflate og et stort kundetilfang. Med Norges største kundebase i ryggen, får DNB Eiendom henvisninger fra bank som i snitt gir hver megler rundt 28 befaringer, 18 oppdrag og 16 salg årlig.

Salg som sitter

Vår satsing på det beste innenfor innsalgsmateriell gir deg et godt utgangspunkt allerede fra dag én. DNB Eiendom legger betydelige ressurser i produktutvikling. Det gir deg som megler ekstra styrke og gjør salgene dine lettere.

Din framgang er viktig

DNB Eiendom gir deg gode betingelser på blant annet en rekke forsikringsordninger og banktjenester. Vi er fleksible i forhold til både arbeidsdag, rolle og arbeidsted. Selv om du er erfaren megler, kommer vi til å følge deg tett, slik at du får den fremgangen du ønsker hos oss.

Tjener godt

Dyktige folk skal få god lønn for innsatsen, og vi er stolte av at DNB Eiendoms toppmeglere tjener svært godt. Alle våre meglere får dessuten reelle muligheter til å bli toppmeglere. DNB Eiendom er konkurransedyktig på mer enn lønn og provisjon. Våre betingelser består av en rekke fordeler med høy økonomisk verdi som kommer i tillegg til lønn. De meglerne vi satser på nyter godt av effektive salgsverktøy, tilrettelegging for suksess og god økonomi. I sum gir dette meget gode karrieremuligheter. Hos oss får du rett og slett både mulighetene og midlene.

Meglerfullmektig

Valget er ditt. Vi gir deg tryggheten på at du valgte riktig

DNB Eiendom er landets ledende eiendomsmegler, og foretrukket megler hos 2,3 millioner kunder. Velger du som nyutdannet megler å komme til oss, er det et valg som gleder oss - og et valg som kan trygge din framtid. Karrieremulighetene er mange, og hvis du er klar, så er vi klare for deg.

Gjennom samarbeidet med DNB, har vi Norges største kundebase i ryggen. Med utgangspunkt i kundebasen, får DNB Eiendom hvert år henvisninger fra bank som i snitt gir den enkelte megler rundt 28 befaringer, 18 oppdrag og 16 salg. Dette gir et unikt springbrett for din karriere som eiendomsmegler hos oss.

De beste verktøyene

DNB Eiendom har en sunn og sterk økonomi, og bruker de beste verktøyene i bransjen. For deg som megler, betyr det for eksempel det beste innenfor innsalgsmateriell. Verktøyene og tilretteleggingen DNB Eiendom tilbyr deg underveis, vil raskt bidra til å løfte din utvikling.

Personlig oppfølging og karrieremål

Hos DNB Eiendom får du tilrettelagt oppfølging som bidrar til at du når dine karrieremål. Vårt onboardingprogram sikrer deg en faglig og personlig utvikling og tett oppfølging.

Tar deg på alvor hele veien

DNB Eiendom er opptatt av å ta de ulike livsfasene meglerne er i på alvor, ved aktivt å tilrettelegge for suksess. Derfor anstrenger vi oss for å være fleksible. Kombinasjonen av effektive salgsverktøy, tilrettelegging for suksess og god økonomi, gir deg svært gode karrieremuligheter hos oss. Hvis du er nyutdannet og ønsker det beste utgangspunkt for å ta fatt på veien videre, er det ingen grunn til å nøle. Vi ser fram til å møte deg.

Student

Vi gir deg et trygt og lønnsomt valg

DNB Eiendom er en attraktiv arbeidsgiver for unge meglere og studenter. Hvert år ansetter vi flere titalls studenter fra avgangskullene i deltidsjobb. Vi ønsker at du banker på hos oss – her venter mulighetene på deg.

Når du begynner hos oss, vet du hva du går til og hvilke forventninger vi har til hverandre. Du skal også få vite hvordan du kan legge et godt løp for framtiden - med alle de muligheter DNB Eiendom tilbyr.

Våre yngste medarbeidere viser raskt mestringsfølelse hos oss. Gode resultater kommer også fort, og de trives på jobb. Og meglere som trives og mestrer er verdifulle meglere.

Onboardingprogram tilpasset deg

I DNB Eiendom vil du bli en sentral del av et godt og ambisiøst arbeidsmiljø hvor du vil lære mye, både av lederen din og kollegene dine. Vårt onboardingprogram sørger for at du får den oppfølgingen som passer deg. Ønsker du en fremtid som megler hos oss, lover vi å ta godt i mot deg slik at du utvikler glød og interesse for meglerfaget.

Lønnsomhet for alle

DNB Eiendom tilrettelegger aktivt for våre megleres suksess. Vi legger stor vekt på god mottakelse av våre nye medarbeidere, både opplæring, faglig utvikling og gode hjelpemidler. Samarbeidet med DNB gir oss dessuten et betydelig kundetilfang som du vil nyte godt av. Alt dette, i kombinasjon med effektive salgsverktøy og god økonomi, gir i sum uendelige karrieremuligheter.

Om DNB Eiendom

Det vi lover, holder vi. Og vel så det

DNB Eiendom er ikke som alle andre eiendomsmeglere. Som megler hos oss vil du oppleve at vår markedsstyrke både gir et stort kundetilfang og meget gode karrieremuligheter.

Vårt samarbeid med Norges største finanskonsern, DNB, gjør oss til foretrukken eiendomsmegler hos 2,3 millioner kunder. Det gir uendelige muligheter for dyktige meglere med høye ambisjoner. Med vår sterke merkevare følger seriøsitet, soliditet og mange ekstra salg fra banken. DNB Eiendoms sterke anseelse i markedet og blant meglere er bygget på tre sentrale prinsipper effektive verktøy, tilrettelegging for suksess og god økonomi:

Effektive verktøy

Vi har bransjens beste og mest effektive salgsverktøy. Hos oss er alt du trenger av verktøy og støtte for vellykket salg samlet på ett sted, og du får grundig opplæring i bruken av disse verktøyene.

Tilrettelegging for suksess

Fordi behovet for fleksibilitet og kompetanseheving varierer i ulike livsfaser, tar vi utgangspunkt i den situasjonen du befinner deg i og tilrettelegger systemet rundt deg, fremfor å tilpasse deg til systemet.

God økonomi

Vi er konkurransedyktige ut fra en totaløkonomisk vurdering. Med enkle grep synliggjør vi for deg hva summen av din grunnlønn, provisjonslønn og tilleggsordninger utgjør.

Åpen søknad

Åpen søknad

Ønsker du å jobbe i DNB Eiendom? Send oss gjerne en åpen søknad, fortell om deg selv og legg ved din CV. 

Du finner også en oversikt over våre ledige stillinger her.