Boligmarkedet

Nå gjør vi det enda tryggere for alle som skal selge bolig

Tekst: Øivind Skorve, 4.5. 2020, Foto: Stig B. Fiksdal/DNB

Så langt har boligmarkedet klart seg overraskende bra gjennom koronakrisen, men likevel opplever mange som skal selge stor usikkerhet. Derfor får alle våre kunder nå salgsgarantien «Garantert Solgt» inkludert i prisen.

- Vi ser nå at boligmarkedet fungerer overraskende godt til tross for korona-krisen. Samtidig er det mange som føler stor usikkerhet i forhold til egen jobbsituasjon og økonomi. Derfor gir vi nå alle kundene våre en ekstra trygghet når de skal selge bolig, sier André Øren, Kjedesjef i DNB Eiendom.

Fra og med tirsdag 5. mai vil alle som selger bruktboliger, hytter og tomter med DNB Eiendom være dekket av salgsgarantien «Garantert Solgt». Kort forklart innebærer garantien at dersom boligen eller hytta ikke selges til prisantydning eller høyere før oppdragstiden på seks måneder utløper, får du heller ingen regning.

Vi er glade for å kunne tilby dette produktet til alle våre kunder

- Vi er glade for å kunne tilby dette produktet til alle våre kunder. Med den usikkerheten mange føler på nå, er det en stor trygghet å vite at dersom vi ikke får solgt boligen, betaler du heller ingenting, sier Øren.

Skal du selge bolig? Les mer om Garantert Solgt her

 

Garanti med tilbakevirkende kraft

Da Norge ble rammet av fullstendig «lockdown» 12 mars, valgte DNB Eiendom å stoppe garantien midlertidig for å få oversikt i et svært usikkert marked og for å unngå permitteringer blant de ansatte.

- Selv om korona-situasjonen fremdeles er krevende, har vi nå langt bedre oversikt over hvordan markedet utvikler seg. Når vi nå relanserer «Garantert Solgt» er det også med tilbakevirkende kraft. Alle oppdrag signert fra 12.mars og fremover dekkes også av garantien, forteller Øren.

Garantien gjelder nå uavhengig av om du velger «Smart Solgt» eller ikke


Tidligere var det sånn at garantien forutsatte bruk av den digitale annonsetjenesten «Smart Solgt», slik er det ikke lenger.

- Garantien gjelder nå uavhengig av om du velger «Smart Solgt» eller ikke. Det sagt, anbefaler vi alle å benytte bransjens beste digitale boligmarkedsføring når de skal selge bolig. «Smart Solgt» er den beste garantien du har for å få flest mulig interessenter på visning og dermed oppnå best mulig pris for boligen, sier Øren.

Ønsker du å vite hva boligen din er verdt? Her kan du bestille verdivurdering