Boligmarkedet

– Det meste ved denne boligen er helt eksepsjonelt

Tekst: Kristin Edvardsen, 31.08.2020, Foto: Inviso Norge/DNB Eiendom

Den arkitekttegnede murvillaen ligger kun 35 minutter unna Oslo. Sjekk den ut her.

Boligperlen, som nå er lagt ut for salg, går over to plan og har et areal på over 400 kvadratmeter, i tillegg til en stor tomt. Prisantydningen på eneboligen er på 14,5 millioner kroner.

– Det meste ved denne boligen er rett og slett helt eksepsjonelt. Dette er en sjelden sjanse for de som vil unne seg et gjennomtenkt og stort arkitekttegnet hus, sier, Thomas Berget Larsen, eiendomsmegler og daglig leder ved DNB Eiendom Drøbak og fortsetter:

– Det som gjør eiendommen så unik er størrelse på både tomt og hus, samt en generell god standard med en rød tråd som går igjennom hele boligen. Det er flere finesser ved eiendommen du bare må oppleve.

Skal du selge boligen din? Kom i kontakt med en eiendomsmegler her.

Holtbråtveien 161 er en arkitekttegnet murvilla over to plan. Her kan du laste ned fullt prospekt og se flere bilder av boligen. 

Boligen ligger cirka seks minutter fra Drøbak og cirka 35 minutter fra Oslo, i bil. 

 

Tror på svært god respons 

Ifølge Larsen, som sammen med eiendomsmegler Kate Sandø er ansvarlig for salget av boligen, tror de på en svært god respons fra interessenter, både på annonsen og på visning.

– I tillegg vil vi nok oppleve en del nysgjerrighet, også. Men at det finnes en kjøper til denne boligen, er vi ikke i tvil om, sier Larsen.

– Boligen passer for en familie som ønsker seg mer plass. Boligen ligger cirka seks minutter unna Drøbak og cirka 35 minutter fra Oslo, med bil, så jeg vil tro at blant annet personer som nå er bosatt i Oslo, som godt kan pendle til jobben, vil se på eiendommen med stor interesse. 

Kanskje sitter du på større verdier enn du vet om? Få en verdivurdering her og sjekk hvor mye du kan kjøpe for.

 

 

Eiendommen er arkitekttegnet av Steinar Kile, og har blant annet et basseng som er hugget ut i fjell. 

Store vindueflater både i tak og vegger slipper godt med lys inn i entreen. Entré, og videre inn til kjøkkenet. 

 

Flere unike kvaliteter ved eiendommen

Eiendommen på drøye 6,1 mål ligger helt opp mot marka, med fine solforhold fra morgen til kveld. På tomta ligger en dobbelgarasje og et anneks.

– Annekset kan benyttes som utleiedel. Dagens eier bruker annekset som en generasjonsbolig og det fungerer veldig godt for dem, sier Larsen.

Foran boligen finner du en vestvendte terrasser på 180 kvadratmeter, samt et spektakulært basseng hugget ut i fjell.

– Dette er bare noen av mange unike kvaliteter ved eiendommen, sier Larsen og fortsetter:

– Vi finner også massive granittvegger hentet fra Kina, takhøyde på over seks meter og en utmerket romløsning. Hovedstuen med peis er majestetisk, kjøkkenet er husets hjerte og det er i tillegg fem soverom, tre bad, vaskerom, spisestue, tv-stue og kontor/stue. 

 

Dette er hovedstuen med skyvedør ut til terrassen. Kjøkkenet er husets hjerte. 

Det finnes til sammen fem soverom i eneboligen. Dette er hovedsoverommet. 

 

Til deg som skal selge bolig i Drøbak 

Dersom du planlegger å selge boligen din, tipser Larsen deg om å ta tidlig kontakt med den foretrukne eiendomsmegleren din, for å kunne planlegge salget godt.

– Dette for å få et perfekt resultat når eiendommen skal lanseres, sier han. 

– Om vi på denne boligen som selges nå, hadde vi første kontakt med selger i starten av juli. I mellomtiden har vi brukt tid på interiørveileder, fotograf i flere omganger og brukt mye tid på salgsoppgaven. Dette for å oppnå best mulig resultat for selger.  

Selg bolig din med oss - kom i kontakt med en megler her. 

 

Kjøkkenet. 

Det finnes tre bad i huset. Dette er det ene.  

 

Til deg som er på boligjakt  

Er du på boligjakt, mener Larsen det er viktig at du «er klar».

– Med det mener jeg at du gjerne har en verdivurdering fra en lokalmegler på plass, dersom du eier egen bolig, og et finansieringsbevis. Vi ser at attraktive eiendommer som ligger for salg blir «revet» bort fra markedet, Da er det kjedelig om du som interessent ikke fikk mulighet til å bli med i budrunde fordi du manglet finansiering, sier Larsen og fortsetter:

–  Jeg anbefaler også kjøpere om å ta tidlig kontakt med megleren som har det objektet du er interessert i. Det er fullt mulig å spørre oss om diverse ting som du eventuelt måtte lure på i forkant av visning. Det er også lov til å spørre om privatvisning, dersom du ønsker å se eiendommen mer enn én gang, slik at du får best mulig grunnlag for å gi bud.

 

Anneks, generasjonsbolig eller utleiebolig. 

 Rundt bassenget finner du fine lyssatte områder, hvor du sitter helt usjenert.