Gå til innhold

Stua i denne eksklusive villaen har dobbel takhøyde

Tekst: Kristin Edvardsen, 26.11.2020, Foto: Inviso Norge/DNB Eiendom

Den eksklusive boligen som nå er lagt ut for salg, er på 311 kvadratmeter, og har fått en prisantydning på 21,5 millioner kroner. Eiendommen ligger på Jar i Bærum. 

– Dette er rett og slett en utrolig kul bolig. Arkitekttegnet, funkisinspirert og helt unik, med høy kvalitet fra A til Å, sier Anders Bonesmo, daglig leder og eiendomsmegler i DNB Eiendom på Bekkestua. 

– Noe av det som gjør boligen så unik, er store takhøyder og vinduer som gir luftige og lyse rom. Stua i andre etasje har faktisk dobbel takhøyde, på hele 5,5 meter – en av mine absolutte favorittkvaliteter, fortsetter han. 

Skal du selge boligen din? Kom i kontakt med en eiendomsmegler her

 

Alfheimveien 1A er en eksklusiv, arkitekttegnet enebolig, på Jar i Bærum . Her kan du laste ned fullt prospekt og se flere bilder av boligen.

Ett av mange unike kvaliteter ved Jar-villaen, er stuen i andre etasje med en dobbel takhøyde, på hele 5,5 meter. 

Store takhøyder og vinduer gir luftige og lyse rom.

 

En bolig med bred appell 

Den eksklusive villaen består av tre etasjer, med hele fem soverom og to bad, i tillegg til en praktikantdel. Videre er boligen preget av en gjennomført høy standard. 

– Dette er et objekt som appellerer til mange, fordi den passer interessenter i flere ulike livsfaser, sier Bonesmo og fortsetter: 

– Den passer både til småbarnsfamilier som vil ut av storbyen og føle gresset under beina. Samtidig er det en lettstelt eiendom, og fungerer derfor også for en godt voksen kjøpegruppe. 

Hva er boligen din verdt? Få en verdivurdering her

 

I stua er det romslig, med god plass til møblering. Over peisen er det en fantastisk marmorplate (travertin). I denne stua er det også utgang til markterrassen.

I alle tak finnes downlights og lydanlegg. Fra spisestuen er det utsyn ned til storstuen. 

 

Tips til deg som planlegger å selge 

Er du blant dem som planlegger å selge boligen din, råder Bonesmo deg til å ta tidlig kontakt med den foretrukne eiendomsmegleren din, for å kunne planlegge salget godt.

– På den måten kan du, sammen med eiendomsmegler, legge en god salgsplan og starte forberedelsene allerede, sier Bonesmo og fortsetter: 

–  Som for eksempel å male lister og ferdigstill alle småtingene som du aldri har fått gjort. Da blir helheten så mye bedre. 

 

Kjøkkenet er fra Poggenpohl med alt integrert utstyr fra Gaggenau. 

Fra stuen i andre etasje er det utgang til en solrik og nydelig markterrasse. Her finner du blant annet et polarboblebad med saltanlegg. 

Selg bolig din med oss - kom i kontakt med en megler her 

Kilde: DNB Eiendom© DNB Eiendom. Artikler kan brukes til redaksjonelt materiell dersom kilde oppgis