Boligmarkedet

Unik eiendom rett ved Lille Stokkavann i Stavanger

Tekst: Øivind Skorve, 4.4.2019

Drømmer du også om et hus i skogen? Mer enn 14 000 har klikket på annonsen på denne fantastiske eiendommen rett ved Lille Stokkavann i Stavanger.


Kine Stokholm Waage i DNB Eiendom - Den usjenerte beliggenheten er rett og slett unik, jeg har aldri sett noe liknende her i Stavanger, sier Kine Stokholm Waage i DNB Eiendom.

Hun forteller at interessen har vært enorm siden bolig ble lagt til salgs for en ukes tid siden.

- Jeg har allerede hatt 12 privatvisninger og får daglig flere henvendelser på eiendommen. Så langt har over 14 000 vært inne på annonsen. 10 000 fra Finn og 4000 fra vår digitale annonseløsning Smart Solgt. Det er tydelig at denne eiendommen appellerer til mange ulike mennesker.

 

Stue

Stor og lys stue med naturen tett på.

 

Her kan du se flere bilder og laste ned salgsoppgave

 

Landlig, usjenert og sentralt

I skogen på Byhaugen bor du landlig og usjenert, men samtidig er det ikke mer enn 10 minutters kjøring til Stavanger sentrum. Du har dagligvarebutikk, skoler, barnehager og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet.

 

Hus i skogen

Idyllisk og helt usjenert.

 

- Selve boligen minner mye om en engelsk cottage. Stilen er gjennomført og eiendommen gir en umiddelbar godfølelse, sier Waage. 

Et lite stykke nedenfor boligen ligger Lille Stokkavann, med flotte turstier rundt det idylliske vannet.

 

Lille Stokkavann

Flotte omgivelser rundt Lille Stokkavann.

 

- Selgers datter pleide å sykle denne veien da hun gikk på Eiganes skole, sier Waage.

 

Her kan du se dronevideo fra eiendommen

 

Mye naturlig lys

Boligen går over tre plan, og for en tid tilbake ble den påbygget med en ekstra stue som har blitt et fantastisk rom med takvinduer som slipper naturen inn.

 

Lys stue

Takvinduene gir rommet en ekstra dimensjon.

 

- I kjelleretasjen er det vindfang, gang, vaskerom, hobbyrom med snekkerbenk og fire lagringsboder på til sammen 35 kvm. I første etasje er det gang, stue, spisestue i delvis åpen løsning mot kjøkken, bad og solstue. I andre etasje finner du boligens tre soverom, samt ytterligere et bad og gang, sier Waage.

Her får du virkelig følelsen av på bo i ett med naturen

Boligen har meget bra med vindusflater, noe som gir masse naturlig lys som bidrar til ekstra god romfølelse med naturen tett på.

- Her får du virkelig følelsen av på bo i ett med naturen, sier Waage.

 

Soverom

Boligen har tre soverom, hovedsoverommet har takvinduer. 

 

Tomten er en grønn oase

Tomten, som er på 1,4 mål, er en skrånende skogstomt, og det går sti ned til Lille Stokkavann.

 

Frodig hage

I den frodige hagen kan du dyrke dine grønne interesser.

 

- Tomten fremstår som en grønn oase med plen, trær og busker i skjønn forening. På tomten finner du også vevstue, biehus, hønsehus og drivhus, samt låsbar bod ved parkeringsplassen.

 

Byhaugen i Stavanger

Fantastisk beliggenhet.

 

Prisantydning er satt til fem millioner, og det blir fellesvisninger mandag 8. april kl. 14:30-15:30 og tirsdag 9. april kl. 17:00-18:00.

 

Vurderer du å selge boligen din?

Vi kommer gjerne på befaring i god tid før du skal selge for å gi deg råd om alt fra salgstidspunkt til hva du bør forberede før salget.  DNB Eiendom legger ut for alt inntil eiendommen legges ut for salg, og garanterer at boligen er solgt innen seks måneder. Hvis ikke skal du ikke betale. 

Kontakt en eiendomsmegler her