Boligmarkedet

Tore Petterson: – Grünerløkka er deilig bohemsk

Tekst: Kristin Edvardsen, 28.10.2020 Foto: DNB Eiendom

Oppdag Oslo-bydelen med Tore Petterson. I podkasten «Lokalkjent» deler han fra sine 17 år som Løkka-gutt, og tipser om flere lokale perler og favorittsteder.

I den andre episoden av DNB Eiendoms podkast Lokalkjent, tar programleder Kristen Grøsland et dypdykk ned i Grünerløkka i Oslo. Gjester i studio er TV-personlighet Tore Petterson og lokalkjent eiendomsmegler og daglig leder på Grünerløkka, Marthe Hellebust. 

I podkastepisoden deler blant annet Tore fra sine 17 år som Løkka-gutt.

– Jeg har et veldig romantisk og fint forhold til Grünerløkka. Det er ikke bare et sted du bor. Det er også et sted du jobber, shopper, går på kafé, henger med venner, griller i parken. Jeg elsker Grünerløkka, det er deilig bohemsk, forteller han i episoden. 

Også eiendomsmegler Marthe forteller om et nært og kjært forhold til den populære Oslo-bydelen.

– Jeg har alltid drømt om å bo på Grünerløkka, og nå er jeg så heldig at jeg jobber som megler her, og får se alle de fantastiske Løkka-leiligheten som finnes. 

Hør episoden her

 

Lokale perler på Grünerløkka

I podkastepisoden lurer programleder Kristen på om Tore kan beskrive den perfekte Grünerløkka-dagen. Her er et par av hans mange favorittsteder:

Retrolykke kaffebar: – Jeg synes det er hyggelig å ta en kaffe på Retro, et sted pakket med lokale helter. Her får du også kjøpt gamle vintageklær og bruktgjenstander fra 40-, 50-, og 60-tallet. Jeg har blitt så glad i det stedet, det har en veldig fin atmosfære.

Liebling: – Så ville jeg nok tatt en blings på Liebling. Her er det skikkelig berlinsk, trendy og hyggelig.

Fransk Bazar: – Fransk Bazar segler gamle antikviteter, fra Frankrike. Her kan du finne mye gull. Jeg har blant annet kjøpt en Maria-figur der som var med i en norsk film. Den var ødelagt, men hadde blitt limt sammen igjen. Det synes jeg er gøy. Da har den plutselig en historie, og betyr enda mer for meg enn om den bare var gammel.

Hør episoden her

 

I studio, for å ta et skikkelig dypdykk ned i Grünerløkka, er tv-personlighet Tore Petterson, lokalkjent megler Marthe Hellebust og programleder Kristen Grøsland. 

 

Podkasten «Lokalkjent»

I podkasten «Lokalkjent» kan du drømme deg bort mens du hører om Norges bolig- og hytteområder. I hver episode skal programleder Kristen Grøsland ta deg med på et dypdykk ned i et nytt område.

For å finne ut av alle kriker og kroker, har Kristen med seg en lokalkjendis og lokalkjente meglere. Kanskje blir du inspirert til å finne ditt nye bolig- eller hytteområde, eller til å oppsøke stedet for en god opplevelse.