Boligmarkedet

- Dette er Sørengas råeste penthouse-leilighet

Tekst: Øivind Skorve, 23.6. 2020, Foto: Studio Oslo/Hans Houeland

Helt ytterst på Sørenga-utstikkeren ligger denne eksklusive toppleiligheten. – Her har du fantastisk panoramautsikt, sier megler Hans Houeland i DNB Eiendom.

Her bor du bokstavelig talt med sjøen rett utenfor døren. Toppleiligheten ble nyoppført i 2016/2017, og går over to plan med privat takterrasse på hele 84 kvm

- Flottere utsikt skal du lete lenge etter i Oslo, sier Houeland.

Fra leiligheten har du et fantastisk skue til Operaen, Munchmuseet, Havnelageret, Akershus festning, Hovedøya, innseilingen til Oslo, Middelalderparken og Ekebergåsen. Det er gjennomgående høy standard på overflater, innredning og utstyr, og store vindusflater gir svært gode lysforhold.

 

Utsikt mot hovedøya
Nydelig utsikt mot Hovedøya.

 

- Denne leiligheten er perfekt for de som er på jakt etter en nyere og moderne leilighet, med sentral beliggenhet og umiddelbar nærhet til sjøen. Her har du Fjordbyens beste beliggenhet, sier Houeland.

Skal du selge bolig? Kom i kontakt med en eiendomsmegler her

 

Sentralt og tilbaketrukket

På solrike Sørenga bor du både sentralt og tilbaketrukket. Langs vestre havnepromenade har du flere hyggelige spisesteder, som Bun´s Burger Bar, Mirabel, Coyo og Hakkaiza.

 

Havnepromenaden på Sørenga

Lun sommerstemning på havnepromenaden.

 

- Alle har uteservering utsikt mot fjorden og Operaen og kanskje Oslo fineste kveldssol, sier Houeland.

Det er også flere matbutikker i kort avstand fra leiligheten, og ønsker du en frisk start på dagen, er det bare å rusle ned til sjøbadet som ligger helt ytterst på Sørenga utstikkeren eller sette deg i kajakken.

Vil du vite hva boligen din er verdt? Her kan du bestille verdivurdering

 

 

Sørenga Sjøbad

Kort vei til et friskt morgenbad.

 

Det er kun en kort spasere inn til Bjørvika hvor du finner flere butikker, spisesteder og ulike servicetilbud.

- Her kan du nyte kafélivet i avslappende omgivelser på steder som Joe & The Juice, Åpent Bakeri, Kaffebrenneriet og Espresso House. I Bjørvika ligger også tre av Oslos Michelin-restauranter; Nodee Barcode, Vaaghals og Maaemo.

 

Her kan du se flere bilder av leiligheten og laste ned salgsoppgave

 

Luksus over to etasjer

Leiligheten er på 132 kvm, og går over to etasjer med privat takterrasse på 84 kvm, samt en balkong i front på 25 kvm og en balkong mot vest. Det er heis direkte ned til medfølgende garasjeplass. Leiligheten holder høy teknisk standard med blant annet vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjonsanlegg. Det er også mulighet for kjøp av en ekstra garasjeplass.

 

stue med utsikt

Her er det lett å finne roen.

 

Åpen kjøkkenløsning

Åpen kjøkkenløsning med kul barløsning.

 

- Det er to flotte soverom som begge har utgang til balkong. Hovedsoverommet har suiteløsning med direkte inngang til privat bad og snekkerbygget walk-in garderobe (tidligere soverom). Leiligheten har til sammen to delikate og innbydende bad.

I det romslige allrommet er det åpen kjøkkenløsning, og langs kjøkkenøyen er det laget en sosial og uformell spiseplass i form av en innbydende barløsning.

 

Soverom

Hotellfølelse på hovedsoverommet.

 

- I stuesonen er det god plass til langbord hvis du skal ha middagsselskap, og det er også en deilig salongdel hvor du kan senke skuldrene, forteller Houeland.

Visning: torsdag 25 juni kl. 11.00 – 13.00