Gå til innhold

Kanskje verdens beste boligannonsering?

Av Kristin O. Iversen, 15.2.2017 Foto: Kolonihaven CF Wesenberg/ DNB Eiendom
– Valg av riktig megler og markedsføring kan utgjøre stor forskjell på både salgstid og oppnådd pris, sier Therese Frogner Sverre i DNB Eiendom.

Therese-portrett Det er lenge siden en annonse på Finn.no var nok i kampen om boligkundene, sier kjedesjef for forretningsutvikling i DNB Eiendom

Folks medievaner er i sterk endring og annonseringen følger etter med avanserte algoritmer.

 – Kort sagt er det slik at nå finner ikke kjøperen boligannonsen, men boligen finner kjøperen, sier hun.

Valg av riktig megler og markedsføring kan utgjøre stor forskjell på både salgstid og oppnådd pris.  

Vi møter ofte argumentet om at det holder lenge med en annonse på finn.no når folk skal selge boligen sin. Spesielt når markedet er hett - men selv på en visning i Oslo svarer flere at de har sett boligannonsen et annet sted enn på finn, sier Frogner Sverre. 

Skal du selge boligen din? Kom i kontakt med en eiendomsmegler her. 

 

par

Når du skal selge boligen din er det om å gjøre å treffe flest mulige interessenter, sier Frogner Sverre. Med Smart solgt når du i snitt 40 % flere relevante boligkjøpere, det igjen gir deg en høyere pris.

 

Det gjelder å treffe de relevante kjøperne

Alle har vel fått med seg at folks brukervaner endrer seg raskt.

– Ingen hadde en gang sett eller hørt om en smarttelefon for ti år siden, nå går snart 70 prosent av all nett-trafikk i Norge via mobil. Vi leser aviser, vi deler filmer, bilder og humor og artikler i et rivende tempo. Og vi ser og deler boligannonser, sier Frogner Sverre.

Med en Smart Solgt-annonse kan boligen din i prinsippet bli eksponert på over 30 000 nettsteder. Men hvor den dukker opp er avhengig av hvor den interesserte boligkjøperen ferdes på nettet. 

  Annonsen «vet» hvor den skal finne igjen én som tidligere har vist interesse for samme type bolig og viser din bolig til de menneskene. Våre erfaringer viser at det fungerer. Kjøpssannsynligheten er høyere og vi ser at disse interessentene i hyppigere grad kommer på visning og ender i en budrunde, sier hun.

Sitter du på større verdier enn du vet om? Få en verdivurdering her og se hvor mye du kan kjøpe for. 

 

Opptil 40 prosent flere ser boligen din

Så langt har Smart solgt-teknologien gitt opptil 40 prosent flere relevante interessenter sammenliknet med tradisjonell markedsføring.

 Og nå har utviklerne i DNB Eiendom og Facebook tatt løsningen enda et hakk videre, forteller Frogner Sverre og fortsetter:

Det nye nå er at vi kan fininnstille annonsene overfor interessentene med enda større presisjon.

Annonsen vil eksponeres via sosiale medier som Facebook og Instagram, i tillegg til nesten alle norske lokalaviser,  alle Schibsted-aviser, Dagbladet, samt utenlandske nettaviser som New York Times.

 – Effekten vi har sett så langt er overveldende, sier Frogner Sverre.

 

Displayannonse

Med Smart solgt 2.0 vil dine annonser finne de som virkelig er på jakt etter en bolig som din, enten de er på facebook, leser aviser eller tråler nettet et annet sted. 

 

 – Vi har vi vært så heldige å få utvikle vårt annonseprodukt sammen med en verdensener på digital annosering, nemlig  Facebook. De har investert mye i at vi skal lykkes, og all erfaring tilsier at du med Smart Solgt vil nå vesentlig flere som virkelig er på boligjakt, som igjen betyr flere budgivere og en høyere pris, sier Frogner Sverre. 

Ønsker du å vite mer om Smart Solgt? Ta kontakt her

 

SMART SOLGT - MARKEDETS BESTE DIGITALE ANNONSELØSNING

  •  Med Smart Solgt treffer din bolig opptil 40 prosent flere relevante boligkjøpere.
  • Smart Solgt er utviklet eksklusivt av våre egne eksperter i samarbeid med Facebook.
  • En Smart Solgt-annonse finner relevante boligkjøpere på over 30 000 ulike nettsteder, blant annet på Facebook, Instagram, nesten alle norske lokalaviser, alle Schibstedaviser inkl VG og Aftenposten, Nettavisen, Dagbladet m.fl.
  • En Smart Solgt-annonse vises for potensielle kjøpere uansett når de er på nett.

 

Selg boligen din med oss - kom i kontakt med en eiendomsmegler her. 

Kilde: DNB Eiendom© DNB Eiendom. Artikler kan brukes til redaksjonelt materiell dersom kilde oppgis