Smart Solgt

- Det funket som ei kule da jeg solgte leiligheten min!

Tekst: Øivind Skorve, 16.1.2019, Foto: Stig B. Fiksdal/Inviso

De fleste som skal selge bolig er opptatt av en ting – og få høyest mulig pris. Men hva kan du gjøre for å sikre at det skjer? Håkon Rygh fikk et godt råd.


Håkon Rygh solgte en helt ny leilighet på Helsfyr i Oslo 380 000 kroner over prisantydning, i et tregt og høstmørkt Oslomarked i fjor.

- De fleste som solgte i området slet med å få folk inn på visning.

 

Rekordbesøk på visning og fem budgivere

25 personer møtte opp på visning og i budrunden var det hele fem budgivere som knivet om den 35 kvm store leiligheten som ble solgt dagen etter første visning

- Jeg er superfornøyd med resultatet og at det kom så mange interesserte. 

380.000 over prisantydning var helt rått!

I det trege markedet vi hadde på senhøsten i fjor var det å selge til en så god pris langt over mine forventninger, sier han.

Jeg er glad jeg tok eiendomsmeglerens råd om å bruke noen litt ekstra på markedsføring. - Det betalte seg, for å si det sånn. 

 

Vil du ha flere på visning og høyere pris?

Boliger solgt med Smart Solgt-annonsering selges i snitt 11 prosent raskere, får 16 prosent flere på visning, og gir i snitt fire ganger annonseprisen tilbake i høyere salgspris.

Be om et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere her! 

 

Nybygg på Helsfyr i Oslo

25 personer kom på visning og fem stykker var med i budrunden på denne leiligheten på Helsfyr i Oslo. Og det i et marked som var ganske dødt (Foto: Inviso)

 

Du trenger langt mer enn fine bilder for å få godt besøk på visning

Bengt Heiestad i DNB Eiendom anbefaler Smart solgt

Det var eiendomsmegler Bengt Heiestad i DNB Eiendom som solgte leiligheten til Håkon. Han sier at den høye interessen og den gode salgssummen ikke er tilfeldig. 

Du kan ha en utrolig fin bolig å selge, men det hjelper ikke om ikke de som er på boligjakt ser den, sier han.

Vi utviklet Smart Solgt i samarbeid med Facebook for å sikre maks synlighet, og jeg ser jo at det fungerer. Jeg tør påstå at det har blitt vårt viktigste konkurransefortrinn.

Hvor og hvordan du markedsfører boligen din har mer å si enn du tror

Våre tall viser at du i snitt får 40 prosent flere klikk på Finn-annonsen din når du benytter Smart Solgt. Det kan ha mye å si for salgsprisen du får til slutt.

- Jeg anbefaler alle boligselgere, uansett boligtype, prisklasse og område å benytte vår unike Smart Solgt-annonsering. 

Leiligheten til Håkon på Helsfyr er et veldig godt eksempel på at det fungerer.

 

Her kan du lese mer om Smart Solgt og hvordan annonseløsningen fungerer

 

Gir deg ekstra god effekt i et tyngre boligmarked

Det er ingen tvil om at boligmarkedet er tyngre enn det var for noen år siden, spesielt i Oslo og de andre storbyene. Konkurransen om boligkjøpernes oppmerksomhet har blitt tøffere. I en slik situasjon blir Smart Solgt-annonsering desto viktigere. 

 

Stue i ny leilighet på Helsfyr

Treffsikker annonsering: Skal du oppnå høyest mulig pris er det utrolig viktig å nå alle potensielle kjøpere. (Foto: Inviso)

 

Håkon Rygh er glad han lot seg overbevise: 

- I ettertid ser jeg jo helt klart effekten, sier han.  Å sørge for at alle interessenter som er på jakt etter en sånn bolig som du skal selge – faktisk ser at akkurat din bolig er til salgs. Det er viktig.

- Fordelene med Smart Solgt åpenbare, sier boligselger Håkon Rygh.

 

Les også: Boligprisene opp som forventet i august!

 

Men det holder ikke med Smart Solgt alene...

Selv om Håkon er overbevist om at Smart Solgt fungerer, understreker han at en god eiendomsmegler også er viktig. - Det handler mye om tillit og oppfølging.

- Min salgsprosess var veldig grundig. Jeg opplevde at Bengt brukte mye tid på å legge en god strategi for salget. Det gikk på alt fra å analysere markedet, sette riktig pris - vi ønsket å gå ut høyere – og ikke minst forklare oss og forstå psykologien i markedet. 

Bengt brukte mye tid på å legge en god strategi 

Han var også flink til å forklare hvordan Smart Solgt fungerer og viste meg flere eksempler på effekten. Jeg ble overbevist om det var verdt å bruke penger på i tillegg til alt det andre.

- Og det var det!

 

DNB Eiendom hjelper deg med både kjøp og salg av bolig

Vil du vite hva boligen din er verdt og hva du kan gjøre for å sikre et godt salg?

Vi kommer gjerne inn allerede før du begynner jakten på din nye bolig, så vi kan fungere som en sparringspartner underveis. Vi legger ut for alle kostnader inntil boligen er ute i markedet.

Bestill en verdivurdering her!